Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mlekarenska kultura

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Použití čistých mlékárenských kultur při výrobě zakysaných výrobků
 (Radka NEDOPILOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fv6s3j// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Proteolytická aktivita vybraných zákysových kultur
 (Veronika Weiglová)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bk3ghk// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Charakteristika a aplikace zákysových kultur v mlékárenství.
 (Antonín VONDRÁK)

2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//soam7j// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma

Povrchové a elektrokinetické vlastnosti bakterií jogurtových kultur
 (Jana KNÉBLOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//id3xqf// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma