Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
dodavateléKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Typologie zákazníků na trhu s medovými produkty
(Sára Koňaříková)2016, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/113351 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Med - výroba, prodej a využití včelích produktů v gastronomii
(Lenka Vorlíčková)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/sm601/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Gastronomie in Wien am Beispiel der Restaurants Ferdinandt und Servitenwirt. Ausgewählte Aspekte
(Marek BISKUP)2017, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//fukqi5// | Filologie / Němčina ve sféře podnikání | Práce na příbuzné téma
Možnosti gastronomie a využití volného času pro děti a mládež v Mikroregionu Ladův kraj
(Ludmila Zimová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11676/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Lexikalische Austriazismen im Bereich der Gastronomie
(Monika Houserová)2016, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rheu4/ | Filologie / Německý jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
Mapování úrovně gastronomie ve vybraných restauracích v Českých Budějovicích
(David DVOŘÁK)2013, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//n5mk7x// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma
Comparison of Service in Selected Michelin and Bib Michelin Restaurants in the Specified Cities of Europe
(Deana Gieratová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/jtz6z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Konkurenční prostředí v oblasti gastronomie ve vybraném regionu
(Polina Verzunova)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/a6blw/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán na založení židovské restaurace
(Veronika Stránská)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13122/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Med - výroba, prodej a využití včelích produktů v gastronomii
(Lenka Vorlíčková)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/sm601/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma