Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kulinarsky turismus

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Nové trendy v kulturním turismu se zaměřením na kulinářský turismus v Praze
 (Markéta Musilová)

2016, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/70527 | Ekonomika a management / Arts Management | Práce na příbuzné téma

Specifické typy cestovního ruchu - gastroturistika a kulinářský turismus
 (Veronika KISTANOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta ekonomická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//fqii4n// | Ekonomika a management / Management obchodních činností | Práce na příbuzné téma

Projekt rozvoje kulinářského turismu na Uherskohradišťsku
 (Jana Košutová)

2021, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//k1750q// | Ekonomika a management / Management a marketing | Práce na příbuzné téma

Kulinářský cestovní ruch
 (Dagmar ROUSOVÁ)

2018, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//8liqtk// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma

Destinační management kulturního turismu na Vysočině
 (Kristýna Fischerová)

2012, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/39716 | Ekonomika a management / Arts Management | Práce na příbuzné téma

Spotřební chování české veřejnosti ve vztahu ke kulinářskému cestovnímu ruchu na území ČR
 (Martina Myškovská)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola polytechnická Jihlava

http://theses.cz/id//l5wkn2// | Ekonomika a management / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

VÝVOJ GASTRONOMIE A JEJÍ SOUČASNÉ TRENDY
 (Nicole Frýbortová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/x09bus/ | / | Práce na příbuzné téma

Kulinářské tradice Těšínska a jejich uplatnění v současné gastronomii
 (Barbora Lukášová)

2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/ckhp1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

Víno a jeho role v české kulinářské kultuře
 (Kateřina Tollingerová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/bu5s1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma