Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Podnikatelský plánKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Podnikatelský plán - návrh nové služby restauračního zařízení
(František Chomát)2023, Bakalářská práce, Vysoká škola NEWTON / NEWTON University Group
• http://theses.cz/id//vw6455// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán - návrh nové služby restauračního zařízení
(František Chomát)2023, Bakalářská práce, Vysoká škola NEWTON / NEWTON University Group
• http://theses.cz/id//vw6455// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality destinace na příkladu města Brna
(Martina Zbořilová)2019, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//m0dl4u/zaverecna_prace.pdf/ | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán - návrh nové služby restauračního zařízení
(František Chomát)2023, Bakalářská práce, Vysoká škola NEWTON / NEWTON University Group
• http://theses.cz/id//vw6455// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Menu engineering and its use in gastronomy
(Zdeněk Juráň)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/lkirg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Využití menu engineeringu v gastronomii
(Barbara Hladíková)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11322/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Menu engeneering a jeho využití v gastronomii
(Marek Liška)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/g08bp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Světová gastronomie v Rusku (lingvokulturologické hledisko)
(Lucie Červenková)2016, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/pw74f/ | Filologie / Ruský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
(Barbora Ryšavá)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/r6hlc/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Analýza tradiční gastronomie ve vybraném regionu
(Dominika Baranová)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/jvu0r/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma