Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

the michelin guide

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Comparison of Service in Selected Michelin and Bib Michelin Restaurants in the Specified Cities of Europe
 (Deana Gieratová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/jtz6z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Pandémia COVID-19 a jej vplyv na prevádzku českých reštaurácií ocenených Michelin Guide
 (Gažová Gažová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/kbgbw/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza ponuky a obsluhy v pražských reštauráciách obsiahnutých v sprievodcovi Michelin Guide 2017
 (Lucia Pálková)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14903/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Le nouveau souffle en cuisine française
 (Jana STANÍKOVÁ)

2022, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//vqez2y// | Cizí jazyky pro komerční praxi / Cizí jazyky pro komerční praxi - francouzština | Práce na příbuzné téma

L'expression ou non-expression du sujet dans les textes appliqués au tourisme. Etude linguistique.
 (Eva KOTASOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//dh233l// | Filologie / Francouzština ve sféře podnikání | Práce na příbuzné téma

L'emploi du futur simple et du futur périphrastique dans les textes choisis appliqués au tourisme. Les variantes syntaxiques et stylistiques de ces tiroirs
 (Petra HRBÁČKOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//d24vsc// | Filologie / Francouzština ve sféře podnikání | Práce na příbuzné téma