Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
včelí medKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Texturní vlastnosti sýrů a metody jejich hodnocení
(Jaroslav Samec)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ujs26v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Metody hodnocení a zkoušení medu s důrazem na jeho jakost a pravost
(Tereza Kučerová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//uueawr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití metody HPLC na hodnocení ovocných šťáv
(Kristýna Spurná)2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3yobop// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Fyziologie rodu kávovník (Coffea) a metody jeho zpracování
(Maria Kurenkova)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ya3dsu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu
(Monika HANZLÍKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yh0v7t// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení medu
(Barbora Stará)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//uqc72p// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Fyzikálně chemické a senzorické hodnocení vybraných medů
(Barbora Stará)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g6v9yu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Med jako potravina i jako přírodní léčivo
(Tereza ŠOLCOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xorb70// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma