Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mléko

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)
Vliv vybraných demografických faktorů na senzorické hodnocení a přijatelnost konzumních druhů mlék
 (Denisa TOMÁŠKOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//4ekzt7// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení a přijatelnost mlékárenských výrobků s náhradou mléčného tuku
 (Kristýna DOUBRAVOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//s8r5t9// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení vybraných sýrů a analogových produktů
 (Veronika LAFATOVÁ)

2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//bje4p4// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Analýza vlivu vybraných faktorů na hodnocení senzorických vlastností čokolád
 (Nikola Neuwirthová)

2023, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/149708 | Marketing a obchod / | Práce na příbuzné téma

Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu
 (Monika HANZLÍKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yh0v7t// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení nealkoholických piv v závislosti na technologii výroby
 (Markéta BRABCOVÁ)

2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//f8n7kd// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Analytické a senzorické hodnocení čokoládových výrobků
 (Lenka BARTOŠKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//igvdxm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení konzumních mlék v závislosti na technologii výroby
 (Lucie KRŮČKOVÁ)

2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//0ktjyl// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma

Zahuštěné a sušené mléčné výrobky a jejich využití v potravinářském a krmivářském průmyslu
 (Petra VAROUSOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//3rpzfn// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Mléčné výrobky ve výživě adolescentů
 (Denisa Staňková)

2016, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/lz7d1/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)