Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

senzorická analýza

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 18 prací)
Stanovení základních jakostních charakteristik vybraných vzorků čokolády pomocí senzorické analýzy a fyzikálních metod
 (Andrea Budínová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//438lcc// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv značky a ceny na hodnocení senzorické kvality džusů
 (Klára Applová)

2019, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/135327 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Hodnocení vybraných chemických a senzorických charakteristik medu.
 (Lucia LOUTOCKÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ukze9h// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení bylinných čajů z konvenční a ekologické produkce
 (Klára Haluzová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//087075// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Analytické a senzorické hodnocení čokoládových výrobků
 (Lenka BARTOŠKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//igvdxm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorické analýzy pizz s přídavkem arabské gumy a pektinu
 (Tomáš DULA)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xthvhl// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Specifika spotřebitele kosmetických produktů na přírodní bázi
 (Dagmar ZAVADILOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//l0c8b1// | Mediální a komunikační studia / Marketingové komunikace | Práce na příbuzné téma

Senzorická analýza rostlinného produktu
 (Denisa Leváková)

2016, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/117992 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Senzorická analýza rostlinného dezertu
 (Kristina Suková)

2019, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/138601 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Marketingový výzkum trhu bezlaktózových potravin; Marketing research of lactose-free foods
 (Simona Valášková)

2016, Diplomová práce, Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty) / České vysoké učení technické v Praze

http://theses.cz/id/7ln2mj/ | Podnikání a komerční inženýrství v průmyslu / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 18 prací)