Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
čokoládaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analytické a senzorické hodnocení čokoládových výrobků
(Lenka BARTOŠKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//igvdxm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorické zpracování u jedinců s Williamsovým syndromem
(Lenka Hrnčířová)2022, Disertační práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/eyqp0/ | Speciální pedagogika / | Práce na příbuzné téma
Kulturní a podpůrné akce projektu Světluška jako marketingový nástroj
(Kateřina Kovandová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/83888 | Ekonomika a management / Arts Management | Práce na příbuzné téma
Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
(Mariia Kaliuzhnaia)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/jorj9/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Čokoláda - Výukový text tématického celku kakao a čokoláda
(Markéta Chelíková)2008, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/cnk38/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Návrh modelu výuky vybraných témat z odborných předmětů - zpracování kakaa a výroba čokolády
(Kateřina Horníková)2017, absolventská práce CŽV, Institut celoživotního vzdělávání / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mxnfup// | Studium v oblasti pedagogických věd / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma
Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení)
(Anna Venikova)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/5046/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Čokoláda jako jedna z preferovaných potravin
(Karolína ČAMPULOVÁ)2018, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//hhckq2// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma
Výroba čokoládových cukrovinek a faktory ovlivňující jejich udržitelnost.
(Jena Jurková)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9evxh2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma