Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
KávaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Příjem kofeinu v závislosti na druhu kávy a způsobu přípravy
(Anna Švecová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//nvsnkq// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv složení a způsobu přípravy kávy na její senzorické vlastnosti
(Kamila Součková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k1y2si// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Moderní technologie přípravy kávy
(Viktorie Běhalová)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rrrq7y// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Práce na příbuzné téma
Moderní postupy při přípravě kávy a jejím servírování
(Kateřina BAŘINOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xdcyev// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma