Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
trvanlivá potravinaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změny jakosti trvanlivých potravin v průběhu ročního skladování
(Jan Strašák)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gvq7fh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Inovace bojových dávek potravin pro AČR a krizové situace
(Daniel Benda)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oefao6// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Katalogizase a srovnání bojových dávek potravin ve vybraných státech
(Veronika Richter)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//69liwa// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Modifikace okamžitých dávek potravin podle dostupného sortimentu obchodních řetězců
(Ivana Dohnalová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ik1j16// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza nákladů na zajištění stravování obyvatelstva a složek IZS v krizových situacích při využití komponent bojové dávky potravin
(Kateřina BLÜMELOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gsdnbt// | Ekonomika a management / Logistika a management | Práce na příbuzné téma
Modifikace dávek trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech.
(Lucie NOVÁKOVÁ)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bmhzdb// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech.
(Eliška PŠENČÍKOVÁ)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gfxi3z// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vývoj obsahu vybraných biologicky aktivních látek v potravinách v průběhu skladování
(Tomáš Šopík)2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qmsk02// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Bojové dávky potravin v mimoevropských zemích
(Lukáš Zahradníček)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qr25ju// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Řízení stravování a bojových dávek potravin v Armádě České republiky
(Kamila Eliášová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola logistiky o.p.s.
• http://theses.cz/id//tis0cz// | Logistika / | Práce na příbuzné téma