Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
dodavatelKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Přínosy velkého dodavatele potravin pro gastronomii
(František Křivohlavý)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11037/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Optimization of Time Efficiency, Quality and Sustainability in the Supply Chain
(Wiam Oubaik)2024, Bakalářská práce, Fakulta strojní / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/154243 | Strojírenství / Průmyslové inženýrství | Práce na příbuzné téma
Nastavení firemních procesů v rámci certifikace EASA POA v oblasti quality managementu a supply chain managementu
(Albert Čermák)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/86893 | Podniková ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Application of price discrimination methods to increase the firms profit
(Xun Cao)2021, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/sowt4/ | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma
Vliv obchodní značky na cenu zboží.
(Alžbeta Theiszová)2015, Bakalářská práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/puf82/ | Ekonomické teorie / Ekonomie | Práce na příbuzné téma
Factors influencing the consumer behavior of Russian citizens towards luxury goods
(Maria Babenkova)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/82827 | Mezinárodní ekonomické vztahy / International Business | Práce na příbuzné téma
Porovnání cen zboží a služeb v evropských zemích
(Zuzana Lednická)2015, Bakalářská práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/plsxe/ | Hospodářská politika a správa / Veřejná ekonomika a správa | Práce na příbuzné téma
Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
(Iveta MAŠKOVÁ)2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//3s0w92// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
(Karolína Králová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/rnbzf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Track“ se zaměřením na českou kuchyni
(Jan Foldyna)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/sqvbj/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma