Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
susene potravinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv způsobu sušení na obsah vybraných látek v potravinách
(Adéla Zajícová)2023, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//k1ql3w// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologie sušených potravin
(Veronika Brettfeldová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3xfmpw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita sušených potravin
(Veronika Brettfeldová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9j6r5e// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Sušené maso a jeho výroba
(Andrea Kútna)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//i4kgxx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Charakterizace granulometrie sypkých potravin
(Michaela Bartončíková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3n0oog// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma