Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kombucha

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Netradiční uplatnění sladařských a pivovarských surovin a produktů v potravinářských technologiiích.
 (Tereza Chlápková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hjhupl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti výroby cukrovinek s využitím pivovarských surovin
 (Petra Vlčková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//lpn4ou// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologické možnosti výroby nealkoholických nápojů s využitím pivovarských surovin
 (Markéta Langová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k7rm3s// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Characterization of exopolysaccharides from selected lactic acid bacteria and bifidobacteria
 (Anastasiia Maliushevska)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//nq9tyh// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Growth of honey bee bacteria in whey-based medium
 (Emma Mattonai)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//yppvm8// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma

Technologické možnosti výroby nealkoholických nápojů s využitím pivovarských surovin
 (Markéta Langová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k7rm3s// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Bakterie ve sladařském a pivovarském provozu
 (Kateřina Křesalová)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/w4sts/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných parametrů na průběh fermentace modelových systémů pomoci symbiotických kultur
 (Markéta Mikešová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bgb801// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma