Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sójový výrobek

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Srovnání senzorických vlastností vybraných sójových výrobků v závislosti na technologii výroby
 (Kateřina Krtilová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//xexm25// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Komplexní studium biologických účinků vybraných typů sojových výrobků
 (Michaela Ručková)

2020, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//uhmkew// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití sójových náhrad masa ve výživě člověka
 (Monika MIKULÁŠOVÁ)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ynal2w// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv kuchyňské úpravy na stravitelnost sójových produktů
 (Dušan SAMEK)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pdmcli// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Výrobky ze sóji
 (Kateřina Krtilová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hstesx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza a modelování průběhu chůze z tlakových senzorů
 (Tomáš Valášek)

2019, Bakalářská práce, Fakulta elektrotechniky a informatiky / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/136408 | Elektrotechnika / Biomedicínský technik | Práce na příbuzné téma

Stanovení GMO v potravinách pomocí metody PCR: sója a sójové výrobky
 (Dana Vargová)

2009, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/kk3k0/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Nutriční a senzorické hodnocení sójových a dalších rostlinných nápojů jako alternativ mléka
 (Michaela Bartáková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//yrwj70// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Valorisation of brewers’ spent grain in a soy yogurt product
 (Beatrice Sella)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//i0qcic// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma