Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Institucionální, stravováníKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Institucionální stravování – nemocnice
(Nikola Rusevská)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/f9ap1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Institucionální stravování – školy
(Veronika Hradilíková)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/mlep9/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Institucionální stravování – firmy
(Jan Volf)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/dxak3/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Specifika institucionálního stravování
(Miloslav Škopek)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/bntqp/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Specifika institucionálního stravování (škola)
(Vendula Hrušková)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12169/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Specifika institucionálního stravování (nemocnice)
(Diana Tsvetkova)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11513/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vývoj a kvalita stravování dětí a mládeže v letních táborech v USA
(Miloslav Škopek)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13702/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Specifika v zajišťování stravování ve věznicích
(Romana Straussová)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13967/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Specifika institucionálního stravování
(Miloslav Škopek)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/bntqp/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky )
(Michaela JEČMENOVÁ)2009, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//r5bkh3// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma