Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Institucionální, stravování

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Institucionální stravování – nemocnice
 (Nikola Rusevská)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/f9ap1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Institucionální stravování – školy
 (Veronika Hradilíková)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/mlep9/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Institucionální stravování – firmy
 (Jan Volf)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/dxak3/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Specifika institucionálního stravování
 (Miloslav Škopek)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/bntqp/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Specifika institucionálního stravování (škola)
 (Vendula Hrušková)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12169/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Specifika institucionálního stravování (nemocnice)
 (Diana Tsvetkova)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11513/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vývoj a kvalita stravování dětí a mládeže v letních táborech v USA
 (Miloslav Škopek)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13702/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Specifika v zajišťování stravování ve věznicích
 (Romana Straussová)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13967/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Specifika institucionálního stravování
 (Miloslav Škopek)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/bntqp/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky )
 (Michaela JEČMENOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//r5bkh3// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)