Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

potraviny zivocisneho puvodu

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Rozdíly v technologii výroby a legislativních požadavcích na české a vietnamské potraviny živočišného původu
 (Hong Phuong Luongová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6fug2f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Netradiční potraviny živočišného původu
 (Marie Klanicová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3roijv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Prevalence patogenních kmenů Yersinia enterocolitica v potravinách živočišného původu a charakterizace získaných izolátů
 (Petra Parůžková)

2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/aek47/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Potraviny bohaté na antioxidanty
 (Erika Zárubová)

2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ijz2yp// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Vliv plísní na výrobu a kažení potravin živočišného původu
 (Lukáš Rejman)

2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB13755 | Biologie a ekologie / | Práce na příbuzné téma

Antibiotický rezistom u potravin živočišného původu
 (Veronika Ficeriová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4z8mc4// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv podmínek skladování na mikrobiologickou kvalitu potravin živočišného původu
 (Kateřina Krcháková)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//u4aqo3// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných látek v potravinách živočišného původu na rozvoj civilizačních chorob
 (Jana ZÁHORKOVÁ)

2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ie8zsa// | Zemědělství / Zemědělské biotechnologie | Práce na příbuzné téma

Vliv systémů sledování hygieny na zdravotní nezávadnost potravin živočišného původu (mléko, maso)
 (Jana SVOBODOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//wa98n4// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Optimalizace analytických postupů pro multireziduální analýzu pesticidů v potravinách živočišného původu
 (Iveta Kuchařová)

2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//xpjp1v// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)