Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
potraviny zivocisneho puvoduKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Rozdíly v technologii výroby a legislativních požadavcích na české a vietnamské potraviny živočišného původu
(Hong Phuong Luongová)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6fug2f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Netradiční potraviny živočišného původu
(Marie Klanicová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3roijv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Prevalence patogenních kmenů Yersinia enterocolitica v potravinách živočišného původu a charakterizace získaných izolátů
(Petra Parůžková)2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/aek47/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Potraviny bohaté na antioxidanty
(Erika Zárubová)2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ijz2yp// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Vliv plísní na výrobu a kažení potravin živočišného původu
(Lukáš Rejman)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB13755 | Biologie a ekologie / | Práce na příbuzné téma
Antibiotický rezistom u potravin živočišného původu
(Veronika Ficeriová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4z8mc4// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv podmínek skladování na mikrobiologickou kvalitu potravin živočišného původu
(Kateřina Krcháková)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//u4aqo3// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných látek v potravinách živočišného původu na rozvoj civilizačních chorob
(Jana ZÁHORKOVÁ)2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ie8zsa// | Zemědělství / Zemědělské biotechnologie | Práce na příbuzné téma
Vliv systémů sledování hygieny na zdravotní nezávadnost potravin živočišného původu (mléko, maso)
(Jana SVOBODOVÁ)2014, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//wa98n4// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Optimalizace analytických postupů pro multireziduální analýzu pesticidů v potravinách živočišného původu
(Iveta Kuchařová)2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//xpjp1v// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma