Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

school meals

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Pestrost, spotřební koš a školní stravování
 (Adéla Gajdečková)

2019, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/u1kuw/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma

Školské stravovanie v zahraničí
 (Katarína Sivuľková)

2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/aah0j/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Aplikace projektu Zdravá školní jídelna v praxi školního stravování
 (Michaela PEČENKOVÁ)

2020, Bakalářská práce, Fakulta zdravotnických studií / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//4j5lv3// | Veřejné zdravotnictví / Asistent ochrany a podpory veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

Kvalita stravování ve školní jídelně ZŠ a MŠ Budkov a v jídelně Dětského domova Budkov
 (Dagmar VEVERKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//un5j9d// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

Implementace dietního stravování do školských zařízení
 (Vendula Slámová)

2017, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/jh1e0/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování ve vybrané destinaci
 (Miroslav Machek)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14560/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Stravovací návyky žáků středních škol - v kontextu školního stravování
 (Petra Podhorníková)

2016, absolventská práce CŽV, Institut celoživotního vzdělávání / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9c6k25// | Studium v oblasti pedagogických věd / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma

Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování.
 (David TOMÁŠEK)

2022, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//dxnlp9// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma

Zastoupení omega-3 mastných kyselin ve výživě dětí v předškolním a školním vzdělávání
 (Eliška STROUHALOVÁ)

2020, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//f3s748// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)