Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
masoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vlivy působící na celkovou jakost výsekového masa a odchylky jakosti
(Adéla Kolísková)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8tbt4d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Význam třídění masa a jeho jakost pro masnou výrobu
(Simona Welszarová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2tu33b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv druhu masa a použitého láku na senzorickou jakost sušeného masa
(Andrea Hercová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w1pan0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv doby skladování na senzorickou jakost sušeného masa
(Tereza Martincová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sdzm1y// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Receptury a současná jakost masných výrobků
(Tereza Bočková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5t98ln// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nutriční zhodnocení a senzorická jakost alternativ masa
(Jana Reitšpiesová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//e6pgha// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost sterilovaných masozeleninových výrobků určených pro dětskou výživu
(Soňa Hroudová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v56uwb// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Monitoring PSE masa a jeho vliv na jakost masných výrobků
(Josef KOVÁŘ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vxvhcu// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Produkce, zpracování a jakost králičího masa
(Tereza Kopřivová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v4d73c// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv různého podílu purpurové pšenice na senzorickou jakost drůbežího masa
(Ondřej Hrabal)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ogi01w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma