Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

stravenka

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Zhodnotenie podnikateľského prostredia pre prevádzku bistra v Slovenskej republike
 (Jaroslav Jurkovský)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/s9y0f/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Stravovací zařízení v Ostravě
 (Juraj Vajdiar)

2019, Diplomová práce, Fakulta stavební / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/139260 | Stavební inženýrství / Průmyslové a pozemní stavitelství | Práce na příbuzné téma

Vliv stravenek na cenu obědového menu v České republice
 (Ivana Ružičová)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/met7z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Vliv stravenek na cenu obědového menu v České republice
 (Ivana Ružičová)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/met7z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Vliv stravenek na cenu obědového menu v České republice
 (Ivana Ružičová)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/met7z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Cena jako faktor konkurence v hotelnictví
 (Alexandra Kheysman)

2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13129/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Cena díla a platební podmínka v režimu FIDIC
 (Michal Kámen)

2016, Bakalářská práce, Právnická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/gdmjl/ | Právní specializace / Mezinárodněprávní obchodní studia | Práce na příbuzné téma

Cena jako komunikační nástroj
 (Karel Kuruc)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/orunt/ | Ekonomika a management / Marketingová komunikace | Práce na příbuzné téma

Cena jako faktor konkurence v gastronomii
 (Veronika Volfová)

2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12186/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma