Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

analýza

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Analýza spotřeby konveniencí ve školních jídelnách
 (Ivana Dvořáková)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/doc6n/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Zdravá školní jídelna
 (Nela Hegerová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/nmvt9/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnoty potravin v rámci jídelního lístku ve školní jídelně
 (Lenka Fišarová)

2018, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/b0zhy/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Kvalita stravování ve školní jídelně ZŠ a MŠ Budkov a v jídelně Dětského domova Budkov
 (Dagmar VEVERKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//un5j9d// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

Analýza spotřeby konveniencí ve školních jídelnách
 (Ivana Dvořáková)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/doc6n/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza dopravních sítí a jejich výhodnost pro podnikatele
 (Jan STRNKA)

2009, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//jpu5up// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma

Menu engineering and its use in gastronomy
 (Zdeněk Juráň)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/lkirg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Menu engeneering a jeho využití v gastronomii
 (Marek Liška)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/g08bp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Využití gastronomických trendů v restauračním menu
 (Jiřina Macková)

2020, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/za3zy/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Vliv stravenek na cenu obědového menu v České republice
 (Ivana Ružičová)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/met7z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)