Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
oxid siřičitýKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Komplementární metody k dávkování oxidu siřičitého
(Tomáš Franta)2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mwwzxl// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Wine and Wine Production from the Marketing Point of View
(Anna Malakhova)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11069/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Wine Marketing
(Maralmaa Anand)2021, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/kcpf3/ | Business Management / | Práce na příbuzné téma
Californian Wine Culture and its McDonaldization
(Adela Turlington)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/pb157/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Analysis of wine and spirit educational systems in central Europe
(Alina Zagretdinova)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14787/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Possibilities of Wine and Fish Dishes Pairing
(Emil Žižka)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/wh29c/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Pozice wine sommeliera ve vinotéce
(Tomáš Ventruba)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12217/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Valuation and Value Drivers in the Georgian Wine Industry
(Tamta Gventsadze)2016, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/sh0eu/ | Ekonomika a management / Business Management and Corporate Finance | Práce na příbuzné téma
Wine consuption trends
(Viktoriya Nasypova)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12421/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Theory and Practice of a Translation of a Technical Text from the Field of Sensory Analysis of Wine
(Marie Chmelinová)2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gw5tj/ | Specializace v pedagogice / Lektorství cizího jazyka - anglický jazyk | Práce na příbuzné téma