Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
beta-glukanyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
The effect of modified starches addition on physico-chemical properties of bread and bakery products
(Remziye Köpük)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//fj9ah5// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Assessment of health effects of bakery products with added fibre
(Veronika Pourová)2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//g2tgy8// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Pekařské výrobky s nutričně výhodným složením tuku
(Klára Nohynková)2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//96018e// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Pekárenské výrobky a těstoviny jako funkční potraviny
(Victoria Patricie Lehkoživová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ydplwt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Spotřební chování na trhu s pekařskými výrobky
(Karolína ČMUCHOVÁ)2015, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ay0mhm// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma
Ječmen jako surovina a jeho využití v cereálních technologiích
(Magdalena Šimková)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ok772u// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma