Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Czech cuisineKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Taste and Foodpairing in Czech Traditional Meals
(Varvara Stepanova)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/ce2gc/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now
(Spillerová Spillerová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/y4t6b/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Taste and Foodpairing in Czech Traditional Meals
(Varvara Stepanova)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/ce2gc/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Track“ se zaměřením na českou kuchyni
(Jan Foldyna)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/sqvbj/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Food and Cusine of the Haná Region: then and now
(Tereza Sehnalová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11500/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Taste and Foodpairing in Czech Traditional Meals
(Varvara Stepanova)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/ce2gc/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma