Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
tavený sýrKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv postupného přidávání vody na reologické vlastnosti tavených sýrů
(Wendy Číhalová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//d4hkru// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku hmyzí moučky na vlastnosti kynutých těst
(Zuzana Váchová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//c6s8vs// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv použité suroviny na vybrané vlastnosti tavených sýrů
(Ondřej Holas)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5atf4l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma