Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
čokoládaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv přídavku vody a doby hnětení na reologické vlastnosti těsta
(Vít Kundera)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e97mci// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv postupného přidávání vody na reologické vlastnosti tavených sýrů
(Wendy Číhalová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//d4hkru// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti tekutých vaječných hmot při pasteračních teplotách
(Hana Krišová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6b1p6f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti žloutků slepičích vajec v průběhu skladování
(Lucie Pavková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5qm90x// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv konšování na vybrané vlastnosti hořké čokolády
(Kateřina Ďuricová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gwyzzy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv doby skladování na vybrané fyzikální vlastnosti vajec
(Jana Strnková)2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//znqn6p// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Tokové vlastnosti tekutých vaječných hmot
(Martin Doležal)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//pajl21// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu banánové mouky na vlastnosti mléčných dezertů
(Eliška Jarošová)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3eh3qb// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vybrané vlastnosti tavených sýrů s přídavkem draselných tavicích solí
(Kristýna Šantová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hshj0r// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti majonézy
(Veronika Voborná)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yv8nil// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma