Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

čokoláda

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Studium polymorfismu kakaového másla.
 (Vojtěch NEUWIRTH)

2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//kmckdp// | Fyzika / Aplikovaná fyzika | Práce na příbuzné téma

Kakaové boby jako surovina pro výrobu čokolády.
 (Alena BEŇADIKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//up0d0e// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Ekvivalenty a náhrady kakaového másla
 (Tereza Honzíková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//5c3av3// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

Vliv délky fermentace kakaových bobů na obsah biologicky aktivních látek a nutriční hodnoty čokoládové hmoty
 (Barbora Pažoutová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//pvmrci// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv podmínek skladování na kvalitu čokolády
 (Alžběta Klůzová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wv3taq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv receptury na kvalitu čokoládových výrobků v průběhu jejich skladování
 (Jena Jurková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5nqsmi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv konšování na vybrané vlastnosti hořké čokolády
 (Kateřina Ďuricová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gwyzzy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma