Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
čokoládaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
(Mariia Kaliuzhnaia)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/jorj9/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Uplatnění čokolády v potravinářských výrobách
(Simona Kahlichová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dobou4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
(Mariia Kaliuzhnaia)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/jorj9/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma