Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

historie cokolady

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Historie čokolády a její postavení v současné gastronomii
 (Katsiaryna Ivanova)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12261/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
 (Veronika Svejkovská)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Čokolády se zvýšeným obsahem zdraví prospěšných látek.
 (Karolína Nováková)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z0ydbu// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Uplatnění čokolády v potravinářských výrobách
 (Simona Kahlichová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dobou4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Význam čokolády pro výživu a zdraví člověka
 (Martina HRÁDKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//atnut5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Využití čokolády v moderní gastronomii.
 (Lenka MLČÁKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yrw06q// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Čokoláda jako jedna z preferovaných potravin
 (Karolína ČAMPULOVÁ)

2018, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//hhckq2// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma

Čokoláda - Výukový text tématického celku kakao a čokoláda
 (Markéta Chelíková)

2008, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/cnk38/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Světový trh kakaa a čokolády
 (Martina Voborníková)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/48474 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma

Netradiční využití čokolády
 (Marcela WOLFOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mfjpj5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)