Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
hodnocení, vína, (wine, evaluation)Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Teplota jako faktor ovlivňující vlastnosti vín během jejich podávání
(Jiří Zelený)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10755/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Teplota jako faktor ovlivňující vlastnosti vín během jejich podávání
(Jiří Zelený)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10755/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Teplota jako faktor ovlivňující vlastnosti vín během jejich podávání
(Jiří Zelený)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10755/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Vliv sklenice na senzorické vlastnosti vína
(Martin Heřmánek)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10518/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Výroba vína je umění - servírování je věda
(Jan Pavlíček)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14168/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Teplota jako faktor ovlivňující vlastnosti vín během jejich podávání
(Jiří Zelený)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10755/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Teplota jako faktor ovlivňující vlastnosti vín během jejich podávání
(Jiří Zelený)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10755/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Komparace bodového hodnocení vín z jednotlivých francouzských vinařských regionů na českém trhu
(Dmitrij Krasiun)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/hw33k/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Ekonomické hodnocení procesu výroby vína ve vinařském podniku
(Ivana Pospíšilová)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sxjkmx// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality vín
(Alexandra Bolková)2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//wgijc1// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma