Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

hodnocení, vína, (wine, evaluation)

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Teplota jako faktor ovlivňující vlastnosti vín během jejich podávání
 (Jiří Zelený)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10755/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Teplota jako faktor ovlivňující vlastnosti vín během jejich podávání
 (Jiří Zelený)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10755/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Teplota jako faktor ovlivňující vlastnosti vín během jejich podávání
 (Jiří Zelený)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10755/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Vliv sklenice na senzorické vlastnosti vína
 (Martin Heřmánek)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10518/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Výroba vína je umění - servírování je věda
 (Jan Pavlíček)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14168/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Teplota jako faktor ovlivňující vlastnosti vín během jejich podávání
 (Jiří Zelený)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10755/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Teplota jako faktor ovlivňující vlastnosti vín během jejich podávání
 (Jiří Zelený)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10755/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Komparace bodového hodnocení vín z jednotlivých francouzských vinařských regionů na českém trhu
 (Dmitrij Krasiun)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/hw33k/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Ekonomické hodnocení procesu výroby vína ve vinařském podniku
 (Ivana Pospíšilová)

2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sxjkmx// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality vín
 (Alexandra Bolková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//wgijc1// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)