Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pšenice jednozrnkaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Rozdíly v reologických vlastnostech různých druhů pšenice
(Lenka JORDÁKOVÁ)2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//icn57b// | Zemědělství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma
Charakterizace rekombinantní mapovací populace pro mapování genu/genů rezistance k padlí travnímu u pšenice T. monococcum L.
(Václav SVOBODA)2014, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//cjrovu// | Biologie / Molekulární a buněčná biologie | Práce na příbuzné téma
Mapování a charakterizace lokusů ovlivňujících důležité agronomické znaky pšenice
(Adam LAMPAR)2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//g9zpfv// | Biologie / Molekulární a buněčná biologie | Práce na příbuzné téma
Struktura genetických zdrojů a aktuální stav využití pšenice jednozrnky (Triticum monococum L.) v České republice.
(Lucie PAVLOVSKÁ)2012, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//qwlzwr// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma
Rozdíly v reologických vlastnostech různých druhů pšenice
(Lenka JORDÁKOVÁ)2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//icn57b// | Zemědělství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma
VYBRANÉ TĚSTOVINY A JEJICH KULINÁŘSKÁ ÚPRAVA VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA
(Eva Matulíková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id//xo4kfn// | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Bezlepkové těstoviny
(Radek Koudelka)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//36werh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Pekárenské výrobky a těstoviny jako funkční potraviny
(Victoria Patricie Lehkoživová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ydplwt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny
(Magdaléna DARDOVÁ)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//uhn7mn// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma
Těstoviny s přídavkem vlákniny a jejich přínos ve výzivě člověka
(Petra Lupínková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sicynr// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma