Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu
 (Markéta Kratochvílová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/i5p3v/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Využití senzorické analýzy při hodnocení textury potravin
 (Eva Pacnerová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//sn4c7l// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení vybraných obilných nápojů
 (Martin URBAN)

2019, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//i8n1se// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma

Analýza vlivu vybraných faktorů na hodnocení senzorických vlastností čokolád
 (Nikola Neuwirthová)

2023, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/149708 | Marketing a obchod / | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení vybraných druhů ovocných vín
 (Jiří PRÁŠEK)

2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//77wj4o// | Zemědělství / Zemědělství - Prvovýroba | Práce na příbuzné téma

Degustační tabulky pro senzorické hodnocení vína.
 (Antonina Zaluzhna)

2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//b2b9ys// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení medu
 (Barbora Stará)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//uqc72p// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza textury a senzorické hodnocení jogurtů v závislosti na době skladování
 (Liběna ŠTÁHLOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//upknph// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení senzorické jakosti mléčných produktů instrumentální a senzorickou analýzou
 (Veronika BLÁHOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//fier25// | Zemědělství / Zemědělské biotechnologie | Práce na příbuzné téma

Výroba piv s ovocnou příchutí a jejich senzorické hodnocení
 (Eva Burianová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cj2f1j// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)