Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
jogurtKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza textury a senzorické hodnocení jogurtů v závislosti na době skladování
(Liběna ŠTÁHLOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//upknph// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení medu
(Barbora Stará)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//uqc72p// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení vybraných obilných nápojů
(Martin URBAN)2019, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//i8n1se// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení vybraných druhů ovocných vín
(Jiří PRÁŠEK)2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//77wj4o// | Zemědělství / Zemědělství - Prvovýroba | Práce na příbuzné téma
Hodnocení senzorické jakosti mléčných produktů instrumentální a senzorickou analýzou
(Veronika BLÁHOVÁ)2014, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//fier25// | Zemědělství / Zemědělské biotechnologie | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení bylinných čajů z konvenční a ekologické produkce
(Klára Haluzová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//087075// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Analytické a senzorické hodnocení odrůdových šťáv z jablek
(Nicola Sochorcová)2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//rfc7bb// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení vybraných sýrů a analogových produktů
(Veronika LAFATOVÁ)2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//bje4p4// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Vliv značky a ceny na hodnocení senzorické kvality džusů
(Klára Applová)2019, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/135327 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Analýza textury a senzorické hodnocení jogurtů v závislosti na době skladování
(Liběna ŠTÁHLOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//upknph// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma