Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Tavený sýr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Složení ternárních směsí tavicích solí s citronanem sodným a jejich vliv na texturní vlastnosti tavených sýrů
 (Helena Bačová)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0qqgvv// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv různého složení binárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů
 (Lucie GALIOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//y3lszb// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv složení binárních a ternárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů
 (Eva WEISEROVÁ)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//um1zxg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Ternární směsi fosforečnanů a jejich vliv na texturní vlastnosti tavených sýrů
 (Štěpánka Slavíková)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6mvj8m// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv aplikace různých polyfosforečnanů na texturní vlastnosti tavených sýrů
 (Pavel Mančík)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ir2nfp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Ternární směsi vybraných fosforečnanů a jejich vliv na texturní vlastnosti tavených sýrů.
 (Štěpánka SLAVÍKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a0rx1i// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv pridavku furcellaranu a draselnych tavicich soli na konzistenci tavenych syru
 (Iva Peníšková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7mb4pf// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Kyselina adipová a její soli jako možná náhrada tradičních tavicích solí
 (Lenka JEDLIČKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6yx0ms// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv draselných tavicích solí na viskoelastické vlastnosti taveného sýra během skladování
 (Eva Janošíková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ols8gg// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Studium vlivu procesních parametrů na tvrdost vstřikovaných polymerů
 (Tomáš Fiala)

2019, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wlfc1h// | Procesní inženýrství / Nástroje a procesy | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)