Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

laminované těsto

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv přídavku vody na texturní vlastnosti bezlepkového pečiva
 (Pavel Křupka)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0pl4rq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti pečiva připraveného z komerčních bezlepkových směsí
 (Eliška Musilová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nb5nov// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku vody na texturní charakteristiky pečiva
 (Michaela Kurková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8lge6c// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Texturní charakteristiky bezlepkového laminovaného těsta
 (Silvie Minaříková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ntn8ms// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku rýžové instantní kaše na texturní vlastnosti rýžového pečiva
 (Monika Augustová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//50o3mv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita pečiva z netradičních bezlepkových surovin
 (Veronika Přepechalová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1z50rk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv granulace bezlepkové mouky na fyzikální vlastnosti těsta a pečiva
 (Ľubomíra Rybárová)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h1byfs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Zlepšení kvality a prodloužení trvanlivosti pečiva vyrobeného ze zmrazeného polotovaru
 (Lucie Pernikářová)

2020, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e47gir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Texturní charakteristiky bezlepkového laminovaného těsta
 (Silvie Minaříková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ntn8ms// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma