Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

nutritional value

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách
 (Julius Mock)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14200/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Zvýšenie nutričnej hodnoty pokrmu pomocou sippingu
 (Katarína Orlovská)

2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ltty2/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Nutričné hodnoty tradičných svetových kuchýň
 (Eva Baloghová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15542/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Nejvíc nabízené přílohy v českých restauracích a jejich výživové hodnoty
 (Veronika Bobková)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/zb5rd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnoty tradičních evropských kuchyní
 (Vladislav Vondrášek)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/bk9nx/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
 (Radka Kuchařová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/yf794/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Druhy piva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
 (David Urban)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/lzuei/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty
 (Anna Tietzová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/kxz5l/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota vybraných masných výrobků
 (Jana Hajduchová)

2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/nqepu/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Analýza profilů apod. se zaměřením na výživové hodnoty na sociálních sítích
 (Julius Mock)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/l3b28/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma