Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
nutritional valueKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách
(Julius Mock)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14200/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Zvýšenie nutričnej hodnoty pokrmu pomocou sippingu
(Katarína Orlovská)2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ltty2/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Nutričné hodnoty tradičných svetových kuchýň
(Eva Baloghová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15542/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nejvíc nabízené přílohy v českých restauracích a jejich výživové hodnoty
(Veronika Bobková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/zb5rd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnoty tradičních evropských kuchyní
(Vladislav Vondrášek)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/bk9nx/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
(Radka Kuchařová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yf794/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Druhy piva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
(David Urban)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/lzuei/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty
(Anna Tietzová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/kxz5l/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota vybraných masných výrobků
(Jana Hajduchová)2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/nqepu/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Analýza profilů apod. se zaměřením na výživové hodnoty na sociálních sítích
(Julius Mock)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/l3b28/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma