Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Zásady osobní hygienyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Správná výrobní a hygienická praxe při zpracování sladkovodních ryb.
(Jiří SMOLA)2008, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//x6vcb3// | Zemědělské inženýrství / Rybářství | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující dodržování zásad osobní hygieny
(Barbora TUNKOVÁ)2021, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ssd2r5// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Analýza rizika pro výrobu zeleninových pokrmů a pokrmů z hub jako prevence vzniku alimentárních toxikóz
(Pavlína ŠIMÍKOVÁ)2010, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//o6vn3m// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Systém HACCP a bezpečnost pokrmů v jídelně Základní a Mateřské školy Horní Moštěnice
(Jakub KOTŮLEK)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5kv4jh// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky )
(Michaela JEČMENOVÁ)2009, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//r5bkh3// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma