Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Zásady osobní hygieny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Správná výrobní a hygienická praxe při zpracování sladkovodních ryb.
 (Jiří SMOLA)

2008, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//x6vcb3// | Zemědělské inženýrství / Rybářství | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující dodržování zásad osobní hygieny
 (Barbora TUNKOVÁ)

2021, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ssd2r5// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Analýza rizika pro výrobu zeleninových pokrmů a pokrmů z hub jako prevence vzniku alimentárních toxikóz
 (Pavlína ŠIMÍKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//o6vn3m// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

Systém HACCP a bezpečnost pokrmů v jídelně Základní a Mateřské školy Horní Moštěnice
 (Jakub KOTŮLEK)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5kv4jh// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky )
 (Michaela JEČMENOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//r5bkh3// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma