Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
jedlé květyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Jakostní znaky masa faremně chované a volně žijící zvěře
(Kateřina LABUDOVÁ)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ovr9bn// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty
(Kateřina Matějková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//czm3h2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vybrané jakostní ukazatele masa zvěře z farmových chovů
(Šárka PETÁKOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0zfcof// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Výroba bezlepkových cereálních směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
(Alžběta Klůzová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w9juny// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita česneku
(Barbora Kodovská)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//m08qlx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba netradičních müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
(Martina Mrázková)2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mqmd6m// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení minerálních prvků v netradičních surovinách cereálních směsí
(Romana Velíšková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ucopki// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vývoj/validace HPLC analytické metody pro stanovení mirtazapinu v biologické matrici
(Monika Holubová)2019, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/v8622/ | Biochemie / Bioanalytik - odborný pracovník v laboratorních metodách | Práce na příbuzné téma
Vývoj HPLC metody stanovení psychofarmak v suché krevní skvrně pro farmakokinetické profilování
(Eva Krejčířová)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/mdf7j/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Optimalizace HPLC metody pomocí matematického plánování
(Lukáš Hekerle)2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/u5psh/ | Chemie / Analytický chemik - manažer chemické laboratoře | Práce na příbuzné téma