Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Propagace zapomenutých potravin a jejich využití v současné gastronomii
(Irena Rosenbergová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12013/vsh_b/ | Ekonomika a management / Marketingové komunikace ve službách | Práce na příbuzné téma
Pohanka jako bioprodukt a její využití v gastronomii
(Zlata ŠVECOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ftiau3// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Propagace zapomenutých potravin a jejich využití v současné gastronomii
(Irena Rosenbergová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12013/vsh_b/ | Ekonomika a management / Marketingové komunikace ve službách | Práce na příbuzné téma
Stanovení vitaminu B2 v produktech z pohanky a prosa
(Hana TUREČKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//m97xds// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Analytické hodnocení výrobků z pohanky a prosa
(Kateřina MALOTOVÁ PŘEDÍNSKÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wjkxae// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma