Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Propagace zapomenutých potravin a jejich využití v současné gastronomii
 (Irena Rosenbergová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12013/vsh_b/ | Ekonomika a management / Marketingové komunikace ve službách | Práce na příbuzné téma

Pohanka jako bioprodukt a její využití v gastronomii
 (Zlata ŠVECOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ftiau3// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Propagace zapomenutých potravin a jejich využití v současné gastronomii
 (Irena Rosenbergová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12013/vsh_b/ | Ekonomika a management / Marketingové komunikace ve službách | Práce na příbuzné téma

Stanovení vitaminu B2 v produktech z pohanky a prosa
 (Hana TUREČKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//m97xds// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Analytické hodnocení výrobků z pohanky a prosa
 (Kateřina MALOTOVÁ PŘEDÍNSKÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wjkxae// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma