Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

výživa

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 17 prací)
Nutriční hodnoty tradičních evropských kuchyní
 (Vladislav Vondrášek)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/bk9nx/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota vybraných masných výrobků
 (Jana Hajduchová)

2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/nqepu/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota vybraných výrobků z ryb s vyšším obsahem polyenových mastných kyselin
 (Ondřej Bičiště)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//9ag8yy// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota celodenních diet pro běžnou populaci
 (Markéta Růžičková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//17g0p3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Nutriční analýza koření (kari, paprika)
 (Martina Vaculová)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sv5edd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Charakteristika jakosti nealkoholických nápojů z hlediska jejich nutriční hodnoty
 (Michaela Turková)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yljjyo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota vybraných rybích výrobků s vyšším obsahem polyenových kyselin a jejich dietologické hodnocení
 (Katsiaryna Hermanovich)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//0kw6v1// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota veganské alternativy celodenních diet a její dietologické hodnocení
 (Kristýna Šteflová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//9gnpql// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty
 (Anna Tietzová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/kxz5l/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty
 (Ondřej Zeman)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/b2pcn/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 17 prací)