Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Řasy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Antioxidační aktivita vybraných druhů jedlých hub a nastínění jejich možné aplikace ve vývoji funkčních potravin
 (Lucie Kubátová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//sa1kfq// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita pšenic s barevným zrnem
 (Marie Míková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//sxjmmk// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita česneku
 (Barbora Kodovská)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//m08qlx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Biologická aktivita extraktů z Alliaria petiolata
 (Andrey Satornik)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//xorvhr// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Polyfenolický profil a antioxidační aktivita netradičních müsli směsí
 (Barbora Savarová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h5wse8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Struktura antioxidantů a antioxidační aktivita cideru
 (Tereza KOVÁČOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nwgvqi// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma