Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ŘasyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antioxidační aktivita vybraných druhů jedlých hub a nastínění jejich možné aplikace ve vývoji funkčních potravin
(Lucie Kubátová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//sa1kfq// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita pšenic s barevným zrnem
(Marie Míková)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//sxjmmk// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita česneku
(Barbora Kodovská)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//m08qlx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Biologická aktivita extraktů z Alliaria petiolata
(Andrey Satornik)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xorvhr// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Polyfenolický profil a antioxidační aktivita netradičních müsli směsí
(Barbora Savarová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h5wse8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Struktura antioxidantů a antioxidační aktivita cideru
(Tereza KOVÁČOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nwgvqi// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma