Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zdravi prospesne latky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
ZDRAVÍ PROSPĚŠNÉ LÁTKY RODU CRATAEGUS
 (Markéta Janků)

2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gepxn0// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Čokolády se zvýšeným obsahem zdraví prospěšných látek.
 (Karolína Nováková)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z0ydbu// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Využití vysokotlaké extrakce pro získání zdraví prospěšných látek z rostlin
 (Lucie Nováková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//arsryn// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Veltlínské zelené ze znojemské podoblasti z pohledu zdraví prospěšných i rizikových látek
 (Petr Lunga)

2022, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//reknwo// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Studium zdraví prospěšných látek v semenech Vitis vinifera L.
 (Lucie Popluhárová)

2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z4pm7a// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Studium zdraví prospěšných látek v semenech Vitis vinifera L.
 (Nicole Gottwaldová)

2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4uz8i3// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Bioaktivní látky v jablkách a jejich vliv na lidské zdraví
 (Tereza Přibylová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//oujtxi// | Speciální chemicko-biologické obory / Klinická biologie a chemie | Práce na příbuzné téma

Polyfenolické látky vznikající při zrání vína a jejich vliv na lidské zdraví
 (Šárka KUNCOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//few2wq// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Bioaktivní látky ve výživě člověka
 (Tereza Jirková)

2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//efvir6// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Aktívne látky v čučoriedkach
 (Viktória Balaščáková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x7gq7o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)