Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

maso

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 4 » (celkem 31 prací)
Vakuování potravin a Sous vide technologie v gastronomii
 (Nikola Horká)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//crk010// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Návrh učebního textu pro výuku odborného předmětu Hygiena a technologie potravin na středních školách
 (Radovan Jůzl)

2020, absolventská práce CŽV, Institut celoživotního vzdělávání / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//v9ki4m// | Studium v oblasti pedagogických věd / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma

TECHNOLOGIE VAKUOVÁNÍ POTRAVIN A SOUS VIDE V GASTRONOMII
 (Veronika Prudilová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/ub76fd/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Vakuování potravin a sous vide technologie v gastronomii
 (Nikola Horká)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ygd6vp// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Návrh přípravy učitele do odborného předmětu Hygiena a technologie potravin
 (Markéta Jarošová)

2015, absolventská práce CŽV, Institut celoživotního vzdělávání / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//lmw28d// | Studium v oblasti pedagogických věd / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma

Vytvoření učebního textu pro předmět Hygiena a technologie potravin a jeho využití na střední odborné škole
 (Lucie MAŠÁTOVÁ)

2018, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//7fvo7p// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma

Analýza výdajů Ústavu technologie potravin FT UTB ve Zlíně za rok 2014
 (Zuzana Hanáčíková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ixk14c// | Ekonomika a management / Finanční řízení podniku | Práce na příbuzné téma

Metoda Sous vide jako technologie pro dynamickou přípravu potravin
 (David Hlava)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11323/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Drůbeží masné výrobky, technologie výroby, trh
 (Petr KOLÁŘ)

2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//1855qb// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

A Comparative Study of High School Students' Learning Styles in the Czech Republic and China
 (Meichen Zhang)

2019, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/hvwwj/ | Učitelství pro základní školy / Učitelství anglického jazyka pro základní školy (angl.) | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 4 » (celkem 31 prací)