Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
teploKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Srovnání vlivu Na a K solí kyseliny fosforečné na vlastnosti šunky
(Diana Mráziková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vgctr5// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky
(Tomáš Dostál)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1xrpti// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobu tepelné úpravy hovězího masa na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
(Daniel Drholec)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//70kyky// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Počítačem podporované experimenty - teplo a teplota
(Eva RICHTEROVÁ)2010, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//fhwie9// | Fyzika / Fyzika - Matematika (dvouoborové) | Práce na příbuzné téma
Teplo, teplota, tepelná výměna - kolem nás
(Eva RICHTEROVÁ)2012, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//2airql// | Fyzika / Učitelství Fyziky - Matematiky pro střední školy | Práce na příbuzné téma