Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

teplo

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Srovnání vlivu Na a K solí kyseliny fosforečné na vlastnosti šunky
 (Diana Mráziková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vgctr5// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky
 (Tomáš Dostál)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1xrpti// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobu tepelné úpravy hovězího masa na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
 (Daniel Drholec)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//70kyky// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Počítačem podporované experimenty - teplo a teplota
 (Eva RICHTEROVÁ)

2010, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//fhwie9// | Fyzika / Fyzika - Matematika (dvouoborové) | Práce na příbuzné téma

Teplo, teplota, tepelná výměna - kolem nás
 (Eva RICHTEROVÁ)

2012, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//2airql// | Fyzika / Učitelství Fyziky - Matematiky pro střední školy | Práce na příbuzné téma