Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

jogurt

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 22 theses)
Klasický vs. tradiční bulharský jogurt – chemická, mikrobiologická a senzorická charakterizace
 (Zahraa Jasimová)

2023, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//ye4tfw// | Chemie přírodních látek / | Theses on a related topic

Jogurty-jejich benefity a postavení ve výživě člověka
 (Barbora Slanařová)

2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/sqayk/ | Nutriční terapie / | Theses on a related topic

Hladiny equolu a isoflavonů v jogurtech v závislosti na jejich dávce v krmivu
 (Martin Štěpánek)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/dyjng/ | Aplikovaná biochemie / | Theses on a related topic

Sledování hladin isoflavonoidů v jogurtech v závislosti na době zrání
 (Dagmar Al Tukmachi)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ixi51/ | Biochemie / | Theses on a related topic

Senzorické hodnocení jakosti bílých jogurtů
 (Žaneta Olbertová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yx1f0b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Hodnocení jakostních parametrů kozích jogurtů v závislosti na vstupní surovině
 (Vendula Němcová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jevgd9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Vybrané vlastnosti tavených sýrů obohacené řeckým jogurtem
 (Kristýna Vinklárková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//s6x91k// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Studium obsahu iontů kovů v jogurtech
 (Tereza VLČKOVÁ)

2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//kuvokl// | Chemie / | Theses on a related topic

Vliv surovinové skladby na vlastnosti jogurtů
 (Monika Wildungová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h7zrym// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv kombinace ovčího a kravského mléka na vlastnosti jogurtů
 (Tomáš Zbranek)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xajsgt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 22 theses)