Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kysane mlecne vyrobkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
KYSANÉ MLÉČNÉ VÝROBKY VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA
(Anton Miroshnichenko)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/5r7ntt/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Mléko a mléčné výrobky ve výživě dětí základní školy
(Sára HONZEJKOVÁ)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//tm1ota// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality kysaných mléčných výrobků z tržní sítě
(Ludmila Matalová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ehkfna// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných parametrů na jakost kysaných mléčných výrobků
(Monika Švandová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kjqg7z// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu sušiny na profil těkavých látek vybraných kysaných mléčných výrobků
(Jakub Kirchdorfer)2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//m3oxwy// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Mikroflóra kysaných mléčných výrobků.
(Tomáš Horňák)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ct55s2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Metody měření viskozity kysaných mléčných výrobků
(Roman Šebela)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//emrz2c// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení probiotické aktivity kysaných mléčných výrobků
(Petr Illa)2007, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/srhj3/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní vědy | Práce na příbuzné téma
Tvorba databáze NIR spekter vybraných mléčných výrobků
(Libor Průša)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2z6xzt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby zakysaných mléčných výrobků
(Veronika Parkanová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//eqyhly// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma