Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vitariánstvíKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Výskyt mikroorganismů v biopotravinách a sledování teplotního vlivu při výrobě raw potravin
(Kateřina Michálková)2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//olm5kj// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Mikroorganismy v biopotravinách a sledování různých vlivů při výrobě "raw" potravin
(Lucie Kroutilová)2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//3gv3fu// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Mikroorganismy v biopotravinách a sledování různých vlivů při výrobě "raw" potravin
(Lucie Kroutilová)2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//3gv3fu// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Výskyt mikroorganismů v biopotravinách a sledování teplotního vlivu při výrobě raw potravin
(Kateřina Michálková)2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//olm5kj// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma