Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

vitariánství

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Výskyt mikroorganismů v biopotravinách a sledování teplotního vlivu při výrobě raw potravin
 (Kateřina Michálková)

2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//olm5kj// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Mikroorganismy v biopotravinách a sledování různých vlivů při výrobě "raw" potravin
 (Lucie Kroutilová)

2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//3gv3fu// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Mikroorganismy v biopotravinách a sledování různých vlivů při výrobě "raw" potravin
 (Lucie Kroutilová)

2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//3gv3fu// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Výskyt mikroorganismů v biopotravinách a sledování teplotního vlivu při výrobě raw potravin
 (Kateřina Michálková)

2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//olm5kj// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma