Theses on the same topic (having an identical keyword):
amperometrieKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Sledování stability enzymů a enzymových směsí pro stanovení alkoholu a glycerolu ve víně.
(Ondřej Kubesa)2010, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/lrpkd/ | Aplikovaná biochemie / | Theses on a related topic
Vývoj a v využití vícekanálových biosensorů pro stanovení kvality vína
(Ondřej Kubesa)2012, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ikhxf/ | Biochemie / | Theses on a related topic
Vývoj a optimalizace biosensorů pro stanovení karboxylových kyselin ve víně
(Klára Šujanová)2011, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/p0ahn/ | Biochemie / Analytická biochemie | Theses on a related topic
Biosensor pro analýzu polyfenolických látek v pivu
(Aneta Šrajerová)2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/j5bpd/ | Biochemie / | Theses on a related topic
Sledování stability enzymů a enzymových směsí pro stanovení alkoholu a glycerolu ve víně.
(Ondřej Kubesa)2010, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/lrpkd/ | Aplikovaná biochemie / | Theses on a related topic
Biosensor pro analýzu polyfenolických látek v pivu
(Aneta Šrajerová)2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/j5bpd/ | Biochemie / | Theses on a related topic
Biosensor pro analýzu polyfenolických látek v pivu
(Aneta Šrajerová)2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/j5bpd/ | Biochemie / | Theses on a related topic
Vizuální identita PiTy BEER
(Tereza Matoušková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola kreativní komunikace, s.r.o. / Vysoká škola kreativní komunikace, s.r.o.
• http://theses.cz/id//nxwdrg// | Vizuální a literární umění / Vizuální tvorba | Theses on a related topic
The Influence of Innovations in Brewing on Beer Consumers' Preferences
(Anastasia Boldyreva)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/alp5u/ | Hospitality Management / | Theses on a related topic