Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
cateringKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
The Horizontal Effect of the Right to a Healthy Environment
(Martin Bobák)2012, Diplomová práce, Právnická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/al4or/ | Právo a právní věda / Právo | Práce na příbuzné téma
Analysis of restaurants in Unhošť with focus on healthy nutrition
(Elizaveta Kireeva)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14691/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Zdravá výživa,její význam a produkty výživy
(Iva Ježková)2014, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/kx05j/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro základní a střední školy - specializace obchod a služby | Práce na příbuzné téma
Možnosti ekologicky zameraného cateringu a jeho rozvoj
(Karolína Michtalíková)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/d7s7v/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Udržateľná gastronómia
(Martina Skorušová)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/egmrp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Nedostatok zamestnancov v hotelierstve a gastronómii ako sociálny problém Českej republiky
(Jozef Kontuľ)2022, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/y5ivp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Trendy v poskytovaní gastronomických služieb v kúpeloch
(Turanová Turanová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/nwfem/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Komparácia kvality služieb v reštauráciách Potrefená husa na území hlavného mesta Prahy
(Veronika Malcovská)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/reyu7/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Najväčšie byrokratické prekážky ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve a gastronómii v Česku a na Slovensku
(Daniel Korcsmáros)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/f49au/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Aktuální trendy ve službách letecké dopravy.
(Matej Turanský)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/xlfg1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma