Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kultura lokální

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Regionální produkty a tradice a jejich využití v cestovním ruchu
 (Kristýna Urválková)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/ttjkj/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Národní gastronomické produkty, suroviny a s nimi spojené eventy
 (Markéta Parmová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/46014 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Segment LOHAS a nabídka regionálních gastronomických produktů Karlovarského kraje se zaměřením na farmářské trhy
 (Martina Borýsková)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/gwmlz/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Povědomí manažerů stravovacích služeb ve vybraném regionu o lokální a regionální kultuře
 (Štěpán Šanc)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/y0qfx/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Povědomí manažerů stravovacích služeb v regionu o lokální a regionální kultuře
 (Michaela Štípková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB8344 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Povědomí manažerů ubytovacích a stravovacích služeb o lokální a regionální kultuře
 (Veronika Matoušová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB9599 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Povědomí manažerů stravovacích služeb ve vybraném regionu o lokální a regionální kultuře
 (Štěpán Šanc)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/y0qfx/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Povědomí manažerů stravovacích služeb v regionu o lokální a regionální kultuře
 (Michaela Štípková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB8344 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Povědomí manažerů ubytovacích a stravovacích služeb o lokální a regionální kultuře
 (Veronika Matoušová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB9599 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Povědomí manažerů stravovacích služeb v regionu o lokální a regionální kultuře
 (Lenka Jiráková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB7244 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)